Skip to Content

Uitnodiging persconferentie telecomsector: oproep tot New Deal (01/02, 10u45)

 

Beste journalist(e),

De Belgische telecomsector is een belangrijke motor voor onze economie en de hoeksteen van de digitale samenleving. We zijn vastbesloten om de toekomst veilig te stellen. De mensen stellen echter steeds hogere eisen qua volumes, kwaliteit, snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Dit vereist dus voortdurende investeringen in innovatieve netwerken en de ontwikkeling van een dynamisch, concurrerend dienstenaanbod ten voordele van iedereen

Om samen de digitale samenleving van morgen vorm te geven, is er ook een stimulerende omgeving en een digitale versnelling nodig van alle betrokken partijen: overheden, bedrijven en organisaties. Daarom roepen we alle betrokkenen op tot een New Deal die iedereen ten goede komt. We doen dit samen met de technologiefederatie Agoria, op 1 februari in de nieuwe Tech Lounge van Agoria.

Programma:
10.30 u.: Onthaal
10.45 u.: Verwelkoming door Marc Lambotte, CEO van Agoria
10.50 u.: Presentatie studie ‘Telecom in het hart van de digitale samenleving’, door Danny Goderis, Head Telecom Industries bij Agoria
11.05 u.: Reacties CEO’s op de studie, met oproep tot New Deal
11.40 u.: Vraag en antwoord
12.00 u.: Interviews in de Tech Lounge en sandwichlunch

Locatie:
Tech Lounge (Agoria, BluePoint Brussels, verdieping 4) 
Auguste Reyerslaan 80
1030 Brussel
Opgelet: Reyers-Meisertunnel afgesloten

U kan uw aanwezigheid bevestigen bij Frederik Meulewaeter via frederik.meulewaeter@agoria.be of 0477 39 75 43. Er is parking onder het gebouw.

Van harte welkom,

Peter Veenman, Managing Director Colt
Hans Witdouck, CEO Eurofiber
Jos Donvil, CEO Voo - Nethys
Michael Trabbia, CEO Orange Belgium
Dominique Leroy, CEO Proximus
John Porter, CEO Telenet
Marc Lambotte, CEO Agoria

Contacteer ons
Over Agoria

Agoria betekent vooruitgang door technologie. Wij banen het pad voor alle technologisch geïnspireerde bedrijven in België die door de ontwikkeling of toepassing van innovaties vooruitgang in de wereld nastreven. We zijn trots dat meer dan 1.800 lidbedrijven, die samen om en bij de 300.000 werknemers vertegenwoordigen, vertrouwen stellen in de drie pijlers van onze dienstverlening: adviesverlening, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat.