Skip to Content

Straks om 10u30: Check-up van de Belgische technologiebedrijven (Agoria)

 

Beste journalist(e),

De eerste maand van 2018 is intussen achter de rug. We hebben een klare kijk op de evoluties in 2017 en kunnen tegelijk vooruitblikken op de stand van de Belgische technologiebedrijven in 2018. Graag nodig ik u op 7 februari om 10.30 uur uit bij Agoria om deze cijfers, inzichten en analyses te delen en hierover van gedachten te wisselen. 

Enkele vragen die zeker aan bod komen:

  • Hoe evolueerde de activiteit in 2017? En wat zijn de vooruitzichten voor 2018?
  • Hoe doen de Belgische technologiebedrijven het op de exportmarkten? Hoe verloopt de evolutie van de export in België, Europa en de wereld?
  • Hoeveel vacatures zijn er in 2018 in de verschillende sectoren? Over welke profielen gaat het?
  • Wat is de evolutie van de tewerkstelling? Wat zijn knelpunten en mogelijke oplossingen? Hoe krijgen we meer mensen aan het werk? Wat doen de technologiebedrijven zelf?
  • Hoe zit het met de benutting van het productiepark?
  • Gaan de technologiebedrijven investeren in ons land?

Welkom op woensdag 7 februari om 10.30 uur in de gloednieuwe Tech.Lounge van Agoria. We bundelen onze presentatie tot 20 minuten. Daarna is er tijd voor vragen en eventuele interviews. We voorzien een broodje. Nadien kan u vrijblijvend een kijkje nemen in de Tech Lounge. Een bevestiging is welkom via Frederik.

Waar?

BluePoint Brussels (parking onder het gebouw)

Tech.Lounge Agoria, verdieping 4

A Reyerslaan 80

1030 Brussel

Wanneer?

Woensdag 7 februari 2018 om 10u30.

 

Van harte welkom,

Marc Lambotte

CEO Agoria

Contacteer ons
Over Agoria

Agoria betekent vooruitgang door technologie. Wij banen het pad voor alle technologisch geïnspireerde bedrijven in België die door de ontwikkeling of toepassing van innovaties vooruitgang in de wereld nastreven. We zijn trots dat meer dan 1.800 lidbedrijven, die samen om en bij de 300.000 werknemers vertegenwoordigen, vertrouwen stellen in de drie pijlers van onze dienstverlening: adviesverlening, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat.